Colaborar és la paraula

Per Joan Benet Rodriguez i Manzanares

En la nostra Pàtria Valenciana, sempre planter de tot tipo de iniciatives i quefers en pro de lo nostre i de tot lo que cal recolzar, robes, vestimenta tradicional, llibres, festes, tradicions, cultura, oci, idioma... sempre hi haurà algun tema, alguna associació, algun grup més o manco numerós, que de segurs serà afí a tu, i que de segur que en ell trobaràs gent de bon grat que de segur et faran costat i que també de segur, tu pots fer-los costat ad ells i entre tots poder tirar millor avant ´eixe proyecte en concret´.

Puix, COLABORAR, és la paraula màgica. Fa un temps coneguí a una persona que dia que, ´Hi ha alguns que fan, i alguns que diuen que fan´, no sigam nosatres dels que, ´diuen que facen´, i fem tot allò que estiga en la nostra mà en pro de Valéncia, i de tot lo valencià.

Valéncia és un proyecte de futur que no es pot fer a soles, és un proyecte de futur en el qual tots estem convidats i tots podem i de fet, som útils. Valéncia és un proyecte que es fa gràcies a tu, i sense tu, Valencià no es construirà.

Colaborar és la paraula.

cites

Escrich en vulgar valenciana, per ço que la nacio d’on yo so natural se’n puixa alegrar e molt ajudar...
Joanot Martorell

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: